Про укрiв i Барака Обаму

Парень Из Преисподней
Про укрів і Барака Обаму.

Стрибали укри через багаття.
- Хто не стрибає - москаль-бо, браття!
Один стрибнув і ... спалив собі сраку.
По  смаленій шерсті впізнали Барака!