Когда журналист - фиговый лист...

Андрей Лидин 2
 В банд эру - київський  журналіст –
 Прикормленный, но фиговый лист.
 Он - прикрытие, ложь, самообман,
 Зависящий от хозяина – «доберман».
 Йому – до вільної думки, як до неба,
 Ему услужливость, як воздух треба.
 Його творчість – на кухні – хіба що,
 З умови, що він не бездар, не ледащо.

 Журналісти – на Шустера глядя,
 Давненько - политические негляди.
 Там вместо державных каналов –
 Грязно-олигархические «аналы».
 Всё - по заказам шефов - Бень,
 По соседям грязью, знай, бульбень.
 А програми, що від першої особи,
 Лише брехати или врать способны.

 Українство - горе – неісторичне.
 Воно ж задумка – суто політична.
 Українець – манкурт, «без родства»,
 Він страдає, дуріє від слова Москва.
 Він нічого не хоче чути і знати,
 Розум його такий і скраю хата…
 Окраїна – прибиральниця Європи,
 Бо миє і витирає євро-панам попи.

 В ТіВі й на радіо – щодня -
 Тупа бандерівська стряпня.
 Геть журналістики не має,
 Анти-Росія – глузд «тримає».
 Канали, що віщають на мові,
 Душевно - дуже не здорові.
 Від них інформація – негатив,
 Ні розуму, ні серцю – колектив.

 Головна для них задача –
 Анти-москальська передача!
 Мислити зовсім «не вміють»,
 До гонорару дожити – мріють,
 А чи віриш ти, а чи зовсім ні –
 Геть - однаковісінько мені…
 Хазяїн эфіру – приваткримінал,
 Він - журналістику «спеленав»?

21.01.2015 г.     Одесса