Зерна доброти

Ночные Огни
Сьогодні кажуть, світ жорстокий,
Кругом хабарництво і зло.
А подивившись в небо синьооке,
Я бачу в людях, лиш добро.

Сьогодні всі кричать, що треба, щось міняти.
І цим у прірву, котиться весь світ.
А нам лиш треба гордість подолати,
І виконати Божий заповіт.

Сьогодні я змагаюся сама з собою,
Сьогодні чую лиш уривки фраз.
За мир країни, я піду до бою,
А ще візьму у жменю, доброти для вас.

Даруй любов для свого друга,
І це повернеться тобі.
Піде в житті лиш біла смуга,
Й тебе підтримають в біді.

Ти посміхнися, бо життя чудове,
І радій, що ти живеш.
Ділись добром, ти знову й знову.
І ти для себе істину знайдеш.