***

Чарли Марс
Ще трішки і я тебе забуду.
Я вилікуюсь від тебе,
Як зараз лікуюсь від ангіни,
Але це все дуже дико для мене.

Все зайве в моїй голові
Перетворилось на утилізовану купу.
А я знову зустріну нафарбовану дурепу,
Яка буде промивати мої мізки вінілові.

А завтра до мене підійде "чоткий паца"
І буде увіряти як неправильно я живу,
А я засміюся в його пику важливу
І виміряю його життя в мілігерцах.

Я є я, і хай, я неправильно живу,
Але ви не є суддями, які будуть мене судити!
Я завжди буду брати на себе ініціативу,
Щоб завжди у собі бійця будити!