Укра но, я звертаюся до тебе

Мойсон
За що у нас така страшна доба?
За що гинуть наші воїни-неба?
За що??? За сраку нашого президента??
Україно, країно,я помолюсь за тебе моя люба

Я українець і я цим пишаюсь
Але честно зізнаюсь
До дідів  своїх прислухаюсь
І за голівоньку часто хапаюсь

"Сильна незалежна  Україна"
Байки!-ось наша країна
Я хочу  жити в мирі і в злагоді
А зараз  в нашому суспільстві  тільки  руїна

Я хочу   тільки  одного....
Кожного  воїна зустріти живого
Щоб кожен вимовив слова простого:

Війна скінчилачь
Україна наново родилась