Витаутас Мачернис. Как за волной волна

Лайма Дебесюнене
Как за волной волна на берег рвётся,
Будь твёрдым и спокойным ты. –
И знай всегда, как благородно
Страдать и гордым быть.

Vytautas Macernis. Kai vilnys viena po kitos

Kai vilnys viena po kitos atkrinta,
Buk tvirtas ir ramus. –
Zinoki, kaip kilnu yra
Kentet ir buti isdidziam.