Спи

Свэтка Лабуда
Спи, моя квітонька,
Я колискову тобі заспіваю,
Хай тобі боляче – боляче - боляче…
Ти тільки спи….
Спи – засинай,
Скоро дістанешся раю,
Хай тобі боляче – боляче - боляче…
Це тільки сни….