Ширин диде, ширин буба...

Саира Сефибекова
Ширин диде,ширин буба
Куь зегьметар я хьи зурба,
Захъ авач кас квелай багьа
Куьн зи нефес, куьн я гьава

Язва пара зегьметар куь,
Гьамиша хьуй куьн кьилел чи,
Т|алабзава куьне заз бахт
Лап фад физва квехъ галаз вахт

Диде ширин,буба ширин
Квез са югъни такуй серин,
Рагъ хъуьруьрай цаварай квез
Уьмуьр фирай хъуьрез-хъуьрез

Нагъв тахьурай куьн вилерал,
Птулар хьуй куь мет|ерал,
Сифтедай зун хвена куьне
Гьамиша кьил хьурай вине

Рик| я куьн зи къене авай
Рагъ я куьн зи кьилел алай,
Куьн агакьрай виш йисарихъ,
Рик| кузва куьн чахъ, балайрихъ