Сабина...

Саира Сефибекова
Пагь иер я вун рушарин арада,
Мулдин цуьк хьиз вун яргъалай аквада,
Хъуьрез-хъуьрез вун завди чан рахада,
Хайи вах хьиз вун к|анда заз ,Сабина

Чи хесетар вахарин хьиз ухшар я,
Вилер иер, гъвеч|и шуьтруь къашар я,
Гьеле чан ви ц|емуьжуьд яшар я,
Бахтлу хьурай вун чан зи вах,Сабина

Дамахза вал дидедини бубади,
Гъилерал вун хуьрай к|ани гадади,
Пашман йикъар тагурай ваз Аллагьди,
Хайи вах хьиз к|анда заз вун ,Сабина