92. Ночь

Алексей Бананан
Ніч. На вулиці
Щось кидає льодяний дощ,
Присипало вулички.
Так гарно… перший раз!..

Прокинувся пес,
Тепер будить і мене.
Тепер на вулиці хмарно,
Хмари закрили від нас небо.
Трохи диму із заводів додали туги.

На руках спить малюк,
Що я з вулиці взяв.
Згадав друзів,
учора куштували напої.
Зараз хату приберу,
Та піду з собакою гулять.

Тільки знаю, що йти нам
Крізь туман до теплих часів.