Душа

Грушевская Екатерина
Лежить оголена, і майже не притомна.
Її брехнею спокушали. І не раз.
Лежить малесенька. І безсвідомна.
І плаче знов. Оголена душа.

Вона любила, як червоне сонце
Холодним ранком зігріває всі думки.
Вона постійно виглядала у віконце
Літаючи за обрій. Подумки.

Вона лежить, зкривавлена й розбута.
Її побили й відібрали все живе.
Души лежить, всіма людьми забута.
Вона живе...Вона іще живе!!!

Лежить оголена, і майже не притомна.
її брехнею спокушали. І не раз.
Лежить малесенька. І безсвідомна.
І плаче знов. Оголена душа...