Сергей Светланович Федосеев - Так боюсь..

Юлия Донева
Так боюсь, что меня победит
В большей степени незнакомка.
Утаить, что меня пленит
Голос нежный и смех её звонкий
Всё сложнее и я застрял
Между прошлым и будущим где-то..
Не тебя ли всю жизнь я искал?
Однозначного нет ответа..

Превод на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

СТРАХУВАМ СЕ…

Страхувам се,че мен ме победи
непозната, до голяма степен.
Ще скрия туй що мене ме плени,
в гласът й нежен и в смехът й звънък.
Всичко сложно е и аз засядам,
между минало и бъдеще там - някакво.
Не на теб ли, животът ти цял исках?
Отговор  тук  няма  еднозначен…