Шаленiю

Грушевская Екатерина
 Я шаленію від твоїх очей.
 Від посмішки шаленію.
 Я бачила тисячі сотень людей,
 Та тебе забуть не зумію.

 Я шаленію від твоїх рук.
 Від погляду шаленію.
 Я вмію відчути твого серця стук,
 Та так дивитись не вмію.

 Я шаленію, коли погляд мій,
 Зустрічють твої теплі очі.
 Я шаленію, що чую тебе,
 Кожної темної ночі.

 Ти шаленієш від моїх губ,
 Які так незграбно цілують.
 Ти шаленієш від хороду рук,
 Які тебе ніжно чарують.

 Ти шаленієш, коли я мовчу,
 І погляд короткий кидаю.
 Ти шаленієш, коли я кричу,
 Коли я тебе обіймаю.

 Я знаю, ти шаленієш тоді,
 Коли я бавлюся з твоїм волоссям.
 Я шаленію, шаленієш і ти.
 Навіщо нам гратися в ігри дорослі?