Розпрощаюся з думками

Татьяна Конюшенко
Розпрощаюся з думками
Про бентежне, про погане.
Відгоню настирні мислі –
Хай зникають ненависні.

Хай летять у дальні-далі
Спритні вісники печалі,
Хай летять в степи безлюдні
Й не повернуться приблудні.

У вогні нехай завзято
Цей непотріб згине клятий,
В попелищі вітер виє…
…в серці щось блаженне зріє.

В голові, віднині – тиша
Й одна думка Ясна лише
Про осяйне, про хороше.
Щоб навіки так, дай Боже!