Дитяча мрiя

Ева Шер
Я хОчу поjхати
В сонячне лiто,
В краjну, де в червнi
Троянды розквiтли.
Я хочу побачити
Щиру усмiшку.
З ведмедиком Боббi,
Та лагiдной мишкой
На гойдалках хочу я
Знову качатись.
Щоб наша родина
Могла зустричатись.
Щоб пострiли
Циеj жахливой вiйни
Нiколи в нас бiльше
Не були чутнi.
Дорослi, вже годi
Вам всiм розбиратись-
Страждають маленьки!
Давайте кохатись!
Давайте! Були щоб
Кохання та ласка,
Ми зробим краjну
Чудовою казкой!