Краплинка радост!

Надежда Мартынова Данчак
Чогось так сумно,
Сіро та погано,
І радості нема –
Нема тепла...
Чого чекаю -
Сама не знаю,
Але все думаю,
И спокою не маю...
Кого спитати?
Яку у Бога,
Віру треба мати,
Щоб праведну –
Дорогу вибирати...

Життя таке важке,
Свої закони має,
І крутить нами –
Невблаганно, 
Завертає, туди -
Куди воно бажає.
Дає краплинку радості,
Подує подихом тепла,
А щастя все нема, нема –
Любові ніжності,
Та  теплоти...
Скажіть, а де мені –
Блаженство, це знайти?