Геометрiя

Иван Задрыгун
 Ми вибрали давно свої дороги.
І зустрічалися з тобою те ж давно.
Та чи зведе нас доля хоч на трохи?
Чи не побачимось ми зовсім? Як воно?

Якщо наші дороги - це прямі,
Які колись уже перетинались-
То не зустрінемось з тобою на землі
Ніколи... Тільки спогади остались.

Чи може ходимо по колу
Один за одним- то й тоді
Нам не зустрітися ніколи,
Як день і ніч у Всесвіті.

Овали, еліпси, квадрати
Чи синусоїд шлях кривий;
Як ці закони поламати
Й скоріш зустріти погляд твій?