Ющенко!

Леся Танюк
Нація у нас не тінь
Не залишенаІСТОРІЄЮ "казка"!
Любити бажано,й без "ДОЛІ" ДІТЛАХІВ
Не прикриваючись "обличчями",де маска!

ГОЛОДОМОР ТРИДЦЯТИХ,згадали ми усі
ПОЛЕГЛИХ,ЗА БАТЬКІВЩИНУ-МАТІР!
Та УКРАЇНА,Й ДОСІ ЩЕ У МЛІ,
А ми все:"разом нас багато"!

Ющенко?!!"ЩО МУХИ,ЩО КОТЛЕТИ",
ТИМОШЕНКО, не зберегла дуети!

Не усе у мене виходить дуже добре,але думаю,допоки будемо поводитись,немов примати в джунглях?

Що бачу,бачила і пережила,те і виходить. А образи у мені сидять,ще більше ніж у вас.Пам"ятаєте,що сказала мавка свекрусі.Треба рости у вашому середовищі,тоді я,тобто вона,була б така як ви.А я,росла.Так у чому ж справа.

Правда,Януковича ви б теж замордували,дай би вам волю.Моліться на царя,"іроди",якого ви вбили,в будь-якому разі,а тепер на нього молитесь у церкві.Ну що,полегшало,шарікови. От вам і хвора.

Так от.Досить вже міряти усіх під один гвинтик.В Одесі кажуть:"А  поговорить"?
Та я скажу:"А поиздеваться"?

Ну і дістали ви мене також,прокляну вас,от побачете.А ще,Леся Українка хоч і мала "дорогих батьків",та не ходила навіть до школи.Та хоч з неї приклад беріть.Доречі,про школу писатиму теж багато,особливо,про своє село,де діти не відвідували школу з другого класу.Не смійтеся,це "секрет",і ніхто не влаштовував такої психофізичної штовханини як мені. Про що..,далі буде!Мені теж цікаво,чому я,захворіла?! Лікарі говорять,що набута хвороба,а не вроджена,ось так.