Львiв

Лиссова
Гори шоколаду й тонни кави.
Океани пива і вина.
Вуличні концерти і забави.
Неймовірний краєвид з вікна.

Старовинні вивіски і фрески.
Вітражі і коване залізо.
На фасадах всюди арабески.
Тут не може бути рано або пізно.

Світло ліхтарів пестить бруківку.
Парки укриваються туманом.
І так хочеться все записать на плівку
Й сотні раз передивитися з екрану.

Кожна вулиця й кожнісінький будинок,
Кожен пам'ятник і будь-який трамвай
Роблять Львів на цілий світ єдиним
Містом із девізом "Покохай"