Подруге

Ночные Огни
Голубоглазка ти моя,
Тебе я щиро покохала.
Ти мені вже як сестра,
Раді тебе, я б усе віддала

З тобою, я ніколи не скучаю,
І на парах, ми танцюєм, як больні.
Як була б без тебе, я не знаю,
Чи ми з тобой такі і є дурні?

Ти просто няшка, ти красотка,
Тебе люблю я більше всіх.
Ти мені у кров, як водка,
З тобою вбить КОГОСЬ не гріх))