Смерть не обирае -присвята Кузьм1 1 В. Левицькому

Оксана Олейник Львов
Відомий український співак загинув у ДТП 2 лютого о 8:20, повертаючись у Київ із концерту у Кривому-Розі:
Владіслав Левицький загинув 2 липня пізно ввечері, на трасі Тернопіль - Львів, біля Золочева...

 *** Смерть не обирає... *** - присвятата двом українським співакам - Андрію Кузьменку та Владіславу Левицькому...


Нажаль смерть не обирає з сотень катів,
Що сплюндрували наш український дім,
У якому по при війну та оборону людських життів,
Люди гинуть від дорожніх аварій.

Хоч я є не фанатка "Скрябіна" Кузими,
Що загинув у другий день останнього місяця зими,
Але його пісні із теплотою співаю,
Бо щирість слів у них відчуваю.

Як і він я, львів'янка - 
горда й вольова панянка,
Яка із гордістю співає,
Слова, що вся Україна знає.

Але, Боже, скажи: "Чому життя не вічне?
Та таке загадкове й скоротічне!
І для чого, людський розум, шукає знань?
Залишаючи за собою сотні нових питань.

На одвічне питання "Чи є життя після смерті?"
Я скажу ось такі слова, відверті:
"Друже, якщо ти, маєш талант від Бога,
То буде вічною твоя життєва дорога.

І нехай твій шлях не зовсім безпечний,
Але перед совістю ти, будеш чесний,
Живи лише для себе, а не для людей,
Бо твоя удача не сходить із їх очей.

Спіши жити, вже сьогодні,
Іди вставай із своєї безодні.
Бо смерть не обирає,
А безжально найкращих забирає...


П.С.:Сльози котяться, як горох, не можу повірити, що Кузьма загинув...
Його пісні, заставляють думати і любити весь світ... Слів більше не має... Лише біль... Вічна пам'ять!(c) Oксана Олійник

От і пройшло майже пів року і знову фатум втрутився у долю молодого й талановитого співака.
2 липня - забрало у нас "Цвіт нації" 30-тилітнього Владіслава Левицького.

НЕ ХОЧУ БУТИ АКТУАЛЬНОЮ ІЗ СВОЇМИ ВІРШАМИ - БО ТО ТАК ТЯЖКО...