Лезги руш...

Саира Сефибекова
Авазва ваз яргъи ч|арар,
Сиве лацу седеф сарар
Хесетар я ви къенибур,
Гзаф ава вун к|анибур

Куьлуь куьлуь камар вегьез,
Дамахни кваз жеда къекъвез,
Лезги руш вун хьурай бахтлу,
Гьалтрай чан вал чам акьуллу

Ширин-ширин мез ваз ава,
Диде-буба рик|ел ала,
Ч|ехидаз на гьуьрметзава,
Дидедиз на куьмекзава