***

Саира Сефибекова
Сятдин цикьвед ,ахвар авач вучиз заз?
Фикирри зун тухванава яргъариз,
Бейкеф хьана чан азизди вун такваз
Килиг яр вун за кхьизвай ч|алариз

Серин юкъуз эгер вун заз акурт|а
Рагъ хкеч|да циферикай шадвиляй,
Зун тек туна вуна гъейрид ваз кьурт|а
Рагъ авай къуз марф къвада зи кьилелай

Ви ширин сес зи япарай акъатдач
Гьикьван ширин вун завди яр рахазва,
Масадахъ зун гьич садрани агатдач
Зи вилериз тек са вун яр аквазва