Скряб н

Михаил Гавриш
"Останній раз" ти записав пісню,
"А пам'ятаєш?" - останній концерт.
І фестиваль отой " Файне місто",
такий драйвовий, і кліп на десерт.

"Ми говорили і курили" - з тобою,
в "Маршрутці" ми разом співали пісень,
і "Лист до Друга", писали рукою,
і разом шукали "Місця для щасливих людей".

"Хай буде так як хочеш ти" - повір,
"Старі фотографії" - я розкладу на стіл,
згадаємо як ти "Шукав свій дім",
і знов послухаєм твою "Пісню про Львів".


І скажем разом "Хлопці-Олігархи",
закуримо "Останню сигарету",
пішов від нас, у образі тієї птахи,
а нам залишилось лише "Мовчати"