Донбасс - атошникам...

Гора Лисянский
Если бьёт он в бою ополченцев,
Что от катов детей защищают,
То он сам с теми катами вместе
И со смертью людей обручает.

Ты молись за него горячее,
Его ждёт по заслугам награда -
Он получит своё обещаем
И достанем, как ката и гада!

Закажи ему путь до Донбасса!
Чтобы дома с тобой оставался...
Не от пули лихих ополченцев
Средь донецких степей загибался.

И другим расскажи, что там люди
Не дадут слабины вашим хлопцам -
Никогда не бывало такого,
Чтоб Донбасс отказался бороться!

Не хотим мы майданить бандитски,
Хоть добра нам чужого не надо...
И скакать с вами вместе не станем -
Мы же люди - не глупое стадо...

Если б вы захотели иначе,
То спросили бы нас, что хотим мы...
Но слепой света солнца не бачит -
Вы во всём обвинили Россию...

Так живите своею судьбою
В своих бедах на нас не пеняйте.
Ну, а мы вам по русски сказали:
На любом языке розмовляйте.

Нам свобода дороже иная -
Не хотим мы по вашему жити...
Только если вам то не понятно -
Мы набросим узду вашей прыти.





В ответ Оле Ивченко на:

Повернувся коханий з1 сходу!!!



В домі нашому радість велика,
Повернувся з війни мій коханий.
Він герой-захищав Україну,
Найдорожчий він мій і жаданий.

Зустрічали його ми із сином,
Йшов назустріч і нам посміхався.
І земля йшла з під ніг в ці хвилини,
А синочок із рук  виривався.

Ми з’єдналися в трьох в одне ціле,
Обійнявшись довгенько стояли.
Він ділив нам цілунки із сином,
Сльози радості лише стікали.

Він прийшов ненадовго до дому,
Скоро піде туди де стріляють.
Він один з тих що там на Донбасі,
Свою землю від зла захищають.

Ми із сином його дуже любим,
І нам жалко його відпускати.
Але він захисник  України,
Не повинні про це забувати.


© Copyright: Оля Ивченко, 2015
Свидетельство о публикации №115012804612


http://www.stihi.ru/2015/01/28/4612