Украiна- то Eвропа

Нюша Анисимова
Вiдповiдь на рекламу.

Україна- то це Європа!
А в Європi цивiлiзацiя.
Так тяглися до тоi ...зацiї-
Розгубили усю свою нацiю.

Так тяглись однiєю ногою,
А в Росii другою стояли.
Та не гумова ж Україна.       /гумова-резиновая/
Ледь навпiл iї не розiрвали.    /навпiл-пополам/


5.02.2015