Брате мiй, вставай!

Лорд Орион
В грудях кипить боротьба
В серці горить вогонь
Піском тече журба
Зі стомлених долонь

Боже, чи довго ще йти
Боже, ще скільки чекать
Жити, дітей ростить
Чи згорать, помирать


         Брате мій, вставай!
         Зброю бери до рук,
         Там побачиш сам,
         Хто ворог, а хто друг

         Брате мій, вставай!
         Чуєш? Бо йде війна
         Ми може й загинем - нехай!
         Країна у нас одна

В жилах вирує кров
І ллється на білий сніг
Хтось сьогодні знов
Повернутись не зміг

І ворог лютує, як звір,
Біснує, скажений кат! 
Але ти, брате мій, вір
Повернемось ми назад!


         Брате мій, вставай!
         Зброю бери до рук,
         Там побачиш сам,
         Хто ворог, а хто друг

         Брате мій, вставай!
         Чуєш? Бо йде війна
         Ми може й загинем - нехай!
         Країна у нас одна

В грудях кипить боротьба
В серці горить вогонь
Ніхто не поверне нам
Кольору наших скронь

Брате, не можна чекать
Коли у вогні твій край
Якщо він благає встать,
То навіть мертвий - вставай!


         Брате мій, вставай!
         Зброю бери до рук,
         Там побачиш сам,
         Хто ворог, а хто друг

         Брате мій, вставай!
         Чуєш? Бо йде війна
         Ми може й загинем - нехай!
         Країна у нас одна