Кузьми Скрябину

Дмитрий Бублик
Спи спокійно,любый брате,
Хай Господь прийме тебе у раі,
нам дуже буде тебе бракувати,
твоіх пісень и жартів,у широкім гаі,

ти був для нас не мов у небі сонце,
що землю світлом прикрашало,
пісни твоі лунають з кожного віконця,
про те щоб нашу землю щастя осіяло,

ми не забудимо тебе ніколы,любий брате,
де б не були у часи радості й печалі,
завжды про тебе будем пам*ятати,
твоі пісні завжди нам душу зигрівали...

дуже прикро що так сталось,
але знав напевно куди спішив ти,
і горе по пьятам до тебе кралось,
і змусило тебе від нас підти,

Спішив ти жити,и успіти багато,
пройшовши весело свій довгий шлях
тепер пішов від нас ти,любий брате!
у інший світ,небесних тобі благ...

Спы спокійно,любий брате,
зробив для нас ти цей світ кращім,
нам буде дуже тебе бракувати,
ти залишив лишь світло у душах наших... ; ; ;