Политикам

Славомир Вирченко
Ви політики, як срака..!
з вас лайно вилазить.
Все ще дивитесь в Європу?!
Та вона вас зглазить!

На вушах лапша повисла,
у всього народу.
Розтіряли паненята,
ви козацьку вроду.

Розбрат сієте і війни,
на своїх каналах.
Доллар скаче наче півень,
вам би на канарах...

Своє брюхо відлежати,
віски би напитись...
Та коли вам клепка стане,
що треба здружитись?!

З людом мирним та простим,
з мовой солов"їной ...
Досить гратися війною!!!
З любой Україной!

Розжиріли наче свині,
в двері вже не влазять.
Ваші пики ,наче гирі.
За щоки ковбасять...

Всю пшеницю, всі запаси...
в кармани, в кармани...
 I куди ви заберете,
все це, марцепани!

Сад наш чемний розцвіте,
на Вкраїні вчасно.   
Ви ж гнилі, червиві вишні,
віджили завчасно.

Не зробили ані крохи,
для своєй країни.
Ось і маєте панове,
цю лиху годину...

Та Європа- стара баба,
молодичку взяла?!
Україна вам цариця!
Не якась путана.

Не дозволить , щоб знущались
над її красою.
Вона жіночка вродлива ,
з довгою косою.

Не подумайте, що Юля.
Любі браття , сестри....
 Iнша жінка нам при владі
зможе щастя внести.

ЇЇ ім"я РАДОМИРА!!!
 I вона від Бога!
Дух Святий ,співа крізь неї.
Вкаже нам дорогу !

Всіх у коло зберемо ,
слав"янські держави.
Буде квітнуть сила наша,
достанемо слави !

Просипайтесь українці,
та вперед завзято!
Запануєм і ми браття.
Радомира-Тато !