Так не повинно бути... Пам ятi Андрiя Кузьменка

Елена Кичол
http://www.stihi.ru/2015/02/04/9914

Так не повинно бути...
Був - і уже нема...
Розумом не збагнути...
Скрябін... Андрій... Кузьма...

Так не повинно бути...
Просто жахливий сон...
Доля лишень секунди -
Вічність... за горизонт...

Мить - і злітають в небо
Скалки розбитих мрій...
Як ми тебе без тебе?..
Скрябін... Кузьма... Андрій...

Розумом не осягнути...
В серці пече сльоза...
Так не повинно бути -
Ти ще не все сказав.

Ти ще не все... А значить,
Нам і з небес співай...
Бог забирає найкращих -
Раптом. миттєво. в рай.