За не - життя, сво ми в ддамо!

Татьяна Дерновая
Українська мова – наша дзвінка,
Українська мова – дуже чарівна.
Не цурайтесь її – любі українці,
Бо без неї – в нас нації нема.

Можеш розмовляти на різних мовах,
Але свою ти поважай, не забувай.
Можеш подорожувати по всіх країнах,
Але до України - своєї повертай.

Дуже тяжко жити - на чужині,
Спогади про край свій – спокій не дадуть.
Ти в ній народився, народилась
І корені твого роду залишились тут.

Україна – наша рідна ненька!
Вона нас об’єднала і так ми живемо.
В горі і радості ми завжди всі разом.
За неї – життя, своє ми віддамо!