Моя зiронька

Галина Полищук Ярмульская
                МОЯ ЗІРОНЬКА

           Моя зіронька світить у небі,
           Сріблом пливуть промінці,
           Зорі чарівні та ясні,
           Радують душі людські.


           Місяць грайливий та ясний,
           Водить танок в небесах.
           А на війні гинуть люди,
           Війна у людей на очах.

           Там де колишуться трави,
           Чути там спів солов'я.
           Чути, як грає там скрипка,
           Цеж Україна моя!

           Грає там скрипка і плаче,
           Жалю вона всім завдає.
           Мати за сином так плаче,
           Як на війну віддає.

           Люди, шануйте природу,
           Люди, цінуйте життя.
           Ми в цьому світі є гості,
           Всі  підемо в небуття.

           Праведно треба прожити,
           Важко пройти в житті шлях.
           Шлях цей тернистий, колючий,
           Б'є він й січе по очах.

           Отче, мій, Боже Небесний,
           Зорі хай сяють нам всім.
           Щоб жодна зірка не впала,
           Спаси, Боже, душі усім.