казав татусь

Шило Мыло
Якось, казав менi
татусь:
А ну, мо, зберемо
усi
калюжi, рiчки, ставки, моря
i океани в одну
величезну, начебто, калюжу...
Тепер вiзьмемо
камiнюку, як Еверест, i
додамо до неi, усi
камiнюки у
свiтi, що звуцця твердь...
Пiдiймемо повище, й
жбурнемо у ту калюжу...
Яка, гадаеееш, вийде
булька?)))