Заставляешь мое сердце

Дядя Александр
I куплет:
A E G/D A
Не сиди переді мною, чарами руйнуєш спів
Не дивися мені в очі, не згадаю пісні слів
Hm F# G F#
Скоро буде приспів і все буде ясно тобі і мені
Hm F# G A
Ще один рядок і ти зомлієш від цієї пісні

Приспів:
C#m7 G#7 A7 F#m/G#
Заставляєш моє серце битися в такт твойого
Мушу цю співати пісню, щоб розтопити лід у ньому
C#m7 G#7 A G#7
Так люблю без тями твої очі ясні, хоч до цього і не знав
C#m7 G#7 A B
Який їх колір, яка краса, перед чим на коліна впав

II куплет:
A E G/D A
Я благаю не руйнуй те, що в сердці вирує
І будь ласка не мовчи, все одно це не врятує
Hm F# G F#
Хоч й знайомі ми не так давно, все одно хочу сказати
Hm F# G A
Що моя гітара зараз сумно грає, тільки щоб почула ти

Приспів:
C#m7 G#7 A7 F#m/G#
Заставляєш моє серце битися в такт твойого
Мушу цю співати пісню, щоб розтопити лід у ньому
C#m7 G#7 A G#7
Так люблю без тями твої очі ясні, хоч до цього і не знав
C#m7 G#7 A B
Який їх колір, яка краса, перед чим на коліна впав

III куплет:
A F#m D E
Тож слухай пісню і пам'ятай лиш про тебе одну вона
Hm G D A
Про твої очі, про твої брови, про твої чарівнії вуста
Про руки й ноги, про вії твої, про волося золоте
Я люблю тебе
Лиш тебе одну кохаю, лиш тебе одну спитаю
Чи я вартий того щастя буть з тобой разом у раю?
А якщо не вартий, то котись до пекла, сліз моїх ти не побачиш
Знайду я іншу, может навіть краще, ще побачим хто заплаче