Халадин хва Ибрагим

Зарина Мустафаева
Аллаhди чаз ганавай
рагъ авай къуз хьанавай
рикlиз шадвал гъанавай
халадин хва Ибрагим.

Вун хьайила зи ширин
чанни гуз зун гьазур тир
ахъайзава рикlин сир
халадин хва Ибрагим.

Ваз Аллаhди сагъ чан гуй
гьар са кlвалах хийир хьуй
авай гъвечlи бала зи
халадин хва Ибрагим.

Рикlин мурад тек вун
хтул масан инсан зун я
куьрпе бала вун я вун
Халадин хва Ибрагим..