Ц ийи йис мубарак

Зарина Мустафаева
Алукьзавай ц/ийи йис квез
Мубаракрай азиз дустар
Къуй Аллаhди къай бубадиг
Агакьарай чи савкьватар

Гьар са инсан ц/ийи йисуз
Бахтлу хьурай чилел алай
Са касни фин тавуй вахтсуз
Шадди хьурай уьмуьр амай