Наодинцi з собою

Наталья Мельница
Так гарно бавиться із променем роса,
Тихенько шелестить трава у лузі
І рясно вкриті білим небеса,
А я йду босонІж по жовтій смузі.

Пісок мене лоскоче й зігріва
Та річка щось так лагідно шепоче.
Полоще віти верба вікова
І йти з цієї тиші я не хочу.

Іще тут погуляю, подивлюсь
Птахів у небі, жаб у очереті.
Себе почую, потім повернусь,
Щоб бути знов із швидкістю в дуеті.

10.02.2015