Цикл Дзеркало Соф1

Виктор Берллин
1

я не відходжу далеко від віконних рам
сонце дражниться, стріляє по об'єктиву
спалах проймає наскрізь цей повітряний стан
мовчання в зеніті таке красиве!

2

кисті - як берег між ними солодке море
човен стікає неспішно по шкірі
у кожного свої заповітні гори
але твої породжують хвилі

3

голод тліє у складках одежі
холодно так, палко так
разом з тобою покидаючі межі
забуваєш останній маяк

4

темним гартуєш до нахабної спеки
кучері в'ються жадібним полум'ям
будь ознакою небезпеки
будеш провісником першого променю

5

символ тебе стане прапором
за яким підуть десятки
хтось здасться без бою
хтось буде облогою брати

6

сховані в ножнах - летальна зброя
руки в кишенях - таємні і гострі
дотик - як зречення бути мішенею
спроба побачити власний острів