наче, сонце покинуло

Виктор Берллин
наче, сонце покинуло
землю цю, цих людей
тут так мало єдиного
мало щасливих очей

наче, небо зневірилось
в любові до життя
тут так багато пролісків
топчуть щодня

берег здається далеко
але вода вже поруч
повертайся в намети
у рівнянні ліворуч