Одна ти - назавжди

Михаил Гавриш
Перехоплює подих, як дивлюся на тебе,
і мій клапан серцевий прискоряє свій ритм,
погляд рідних очей цвіту ясного неба,
і приємні обійми, мають свій колорит.

Кожен день із тобою, наче тепле проміння,
оповило мене, з почуттям прошепчу:
"Я кохаю тебе, моя ніжна Богиня,
 поруч я назавжди" - я на вушко скажу.

Я нікуди не зникну, я вже твій на всі сто,
моє серце з тобою, і душа моя теж,
я частинка тебе, ти моє є єство,
ніжне щире кохання, без окраїн і меж.

Будь зі мною щаслива, посміхайся, радій,
о кохання моє, будь зі мною ти поруч,
обійми, поцілуй, в водоспаді всіх мрій,
ти найкраща, з усіх, ти мій сонячний луч.

О Маріє моя, я з коханням промовлю,
бути поруч з тобою, то весь світ навіки,
чуєш серденько б'ється, так тихенько, з любов'ю,
 ти одна лиш для мене, ти одна назавжди.