Владик Батмановаз

Владик Батманов
Саира Сефибекова
 Сифте шиир к!елайла зи
 "Аферин" вуна лагьанай ,
 К!елнай вири шиирар ви
 Мадни кхьиз заз к!ан хьанай

 Ви къул алай ктаб-Билбил
 Гъиляй -гъилиз багъишнай заз,
 Хъуьрез-рахаз тежез гъафил
 Мадни кхьихь шиирар чаз

 Шиир кхьиз вуна чирнай
 Къелемни-чар кьуна гъиле,
 "Чан вах" лугьуз зав раханай
 Шиирар зи гьатна рик!е

 Чан Владик, жемир сефил
 Ваз к!аниди кьисмет хьурай,
 Ярар-дустар твамир гъафил
 Даим вун чаз шад акурай.


© Copyright: Саира Сефибекова, 2014
 Свидетельство о публикации №114072809398