Абодлов!

Саша Джигра
- Hey, little pussy! What about of love?
- I don't understand! You found my glove?
- I love You my darling! And want marry You!
- No, no! I just only "проездом - тебя не люблю!"

Any Penny for the love.
Baby! Trust me - "я готов"!
Only You, and all for your!
Understand "же, что люблю"!
Take my soul "навсегда",

Olga, let me know - "скажи мне -Да"!   
Forever and only

Love me and be mine!
OK! I'll be waiting!
Victory - don't fly... - "не улетай"!
End hell with the wrestling... 
! My love - don't be testing... my ring "мне отдай".
 
...
Ананас, большой и спелый!
Брошу я к твоим ногам!
Обалделый, очумелый,
Для любви - я все отдам!
Любишь ты меня, иль нет?
О, как нужен мне ответ!
Вижу я в чудесном сне!
! Love моя - ну где ж ты, где?

...

Apple - just big and ready.
Baby, Please! I give it You!
Overdriving  and in foolish
Under sense when near You!
Take my heart!

O! Little Pussy!


Love! Love! Love!
o
v
e
!
...
Z- "зинг Абодлов"