***

Тамара Романова
Постукав ранок у віконце,
Промінчик сонечко пуска.
А я дивлюся у люстерці,
На мене дивиться краса.
Великі очі шоколадні,
Солодкі макові уста.
І хай роки мої всевладні,
Є спражня жіноча краса.