Ти - любов моя!

Тамара Романова
Мої ці  почуття... і знов зізнання…
Жага бажання полум’ям горить…
Дотик рук і наших тіл пізнання,
погляди відверті… душа тремтить...

А там у грудях, серце наче птаха,
тріпоче …і веснянками дзвенить.
Ми летимо й немає у нас страху,
Бо ми бажаєм жити та любить!

І душі наші разом , у двох…знову,
Злились у танці жагучих почуттів.
Випробування долі взяли за основу,
Нам не потрібно зараз зайвих слів...

І соловейком кохання пісня лине,
В твоїх обіймах - духм'яна ружа я.
І кров моя в мені палає, а не стине,
Бо ти жагуча і  шалена любов моя!