двое

Виктория Сандерс
дві кави зранку,
два поцілунки
і два білети в плацкарті.

місця навпроти.
маршрут - те місто,
що не існує на карті.

місце, де тільки Два.
місце-втілюй-мрії,
місце-стереотипи-ламай.

і ось воно,
таке тепле, приємне, твоє
особисте щастя. міцніше тримай.

обіймай його,
бережи, множ,
запалюй нові вогні та свічки,

долай перешкоди,
покорюй гори
та перепливай річки.

викликай посмішку,
посміхайся сам
і вперед іди.

двоє можуть все:
і зігріти цей світ,
і створити власні нові світи.

і ніхто не руйнує більше меж
і не знає більшої радості
й більших насолод.

запам"ятай:
якщо вас двоє,
то попереду немає перешкод.


____

https://vk.com/visanders.poetry