Настане час

Татьяна Конюшенко
Радіє хтось, що в нас біда…
Зійдуть сніги, спливе вода
І хмаровиння відлетить.
Настане час, настане мить,
Коли у нас розквітне мир,
В серцях воскресне щастя вир
І Україна зродить квіт,
Який здивує увесь світ!

06.02.2015