Не веру

Елена Шульга Сидорко
Кладуцца словы на паперу...
А што яны хочуць сказаць?
Ды словам я не вельмі веру...
Пачуцці-як іх распазнаць?
   Каму жа верыў ты так свята,
   Яны пакінулі цябе,
   Жыццё на фокусы багата,
   Спакою не знайдзёш нідзе.
Здаецца,моцна мы любілі,
На самай справе-усё прывід.
Няма любові да магілы-
Усё,што была,то прыкід.
   А я,дурніца,спадзяюся,
   Што не закончаны шчэ баль,
   І да цябе я так імкнуся...
   Навошта гэты "экстрымаль"?
А захацеў бы-усё багацце
Сваёй душы бы аддала.
Ды ў цябе сваё паняцце:
-Тваю б свабоду не ўзяла!?-
   Навошта мне твая свабода?
   Як хочаш-так сабе любі,
   Ды не шукай сабе прыгоды,
   Свае пачуцці не губі!
Усё аднойчы нам даецца,
Жыццёвы шлях не паўтарыць,
Нядоўга наша сцежка ўецца-
Нам засталося мала жыць.
   Кладуцца словы на паперу,
   А горыч нельга мне схаваць:
   Тваей любові я не веру,
   Што неаб'ёмна-не аб'яць.