Гинуть дiти - серце в яне

Татьяна Конюшенко
Гинуть діти – серце в’яне,
Вояки гарцюють р’яно,
Цілять в серце, цілять в душу,
Світ дитини нелюд  крушить.

Світ невинної дитини
Без гріха, без павутини,
Світ яскравий, світ барвистий
Щирий, сонячний і чистий.

Розривають діток в шмаття,
Ті, що бУли нам, як браття.
І гостинці надсилають -
Що калічать і ламають.
Діткам культі ще дарують,
Тільки плач дітей не чують.

Знов летять, як рій, снаряди:
Чи то смерч, чи знову гради,
Ураганів натовп злісний -
Згинь ворожий, ненавИсний!

Згиньте чорні-чорні хмари
Потойбічної навали!
Хай живуть у щасті діти
І несуть любов по світу!!!

13.02.2015