Два серця

Тамара Романова
Два серця стукають коханням,
А погляд огортає світ теплом.
В твоїх обіймах  до світання,
А долі зав'язали ми зузлом!

І сни солодкі бачим разом,
А душі наші наче два крила!
І я кажу:«Дякую!» щоразу,
За те, що я в коханні розцвіла!