Никогда мы не будем братьями!

Русский Росс
Ми ніколи не будемо браття
Ні по батькові, ні по матері

Білоруський нам брат та російський
А не ви - кати галіційські!

Жили разом сторіччями поруч ми
Разом сіяли хліб й били ворогів

Не з тобою, нацистко убога
Нам іти однією дорогою

А з Росією в нас доля спільна
Тільки разом ми будемо вільні!